prensa y actualidad

 

volver

DIARI DE GIRONA | Èxit d'assistència a la presentació del projecte «Col·lectiu Solar» a Celrà

2019-07-03 05:01:06

DIARI DE GIRONA | Èxit d'assistència a la presentació del projecte «Col·lectiu Solar» a Celrà

Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu instal·lar panells solars a 500 llars i empreses del territori

Dijous passat, 30 de novembre, es va presentar públicament el projecte de sobirania energètica «Col·lectiu Solar» Ter-Gavarres, un projecte que ha nascut amb l'objectiu d'instal·lar panells solars a 500 habitatges llars i empreses del territori. 
 
L'Ateneu de Celrà va reunir més de 130 persones que van poder escoltar de primera mà les explicacions i detalls dels organitzadors del projecte. A l'acte es va expicar l'experiència de dos propietaris que ja han apostat per l'energia solar i van respondre a les preguntes de l'audiència.
 
En la presentació es va explicar que durant els propers tres mesos tots aquells que participin en la iniciativa, després d'inscriure's al web, podran fer una comanda a l'engròs amb l'objectiu d'abaratir costos que l'organització públicoprivada xifra en un 40% de la factura energètica. La intenció és que tots els panells solars ja donin electricitat l'estiu del 2018.

Suport d'altres ajuntaments

A part de Celrà, aquest projecte té el suport d'ajuntaments com Bordils, Cervià de Ter, Flaçà, Juià, Madremanya, Sant Joan de Mollet, Sant Julià de Ramis i Medinyà, Sant Jordi Desvalls, Sant Martí Vell, Viladasens i Sarrià, que també estan estudiant implantar panells fotovoltaics en els seus equipaments municipals.
 


Enviar comentario


Comentario

Nombre

E-mail

Estoy de acuerdo con la Política de privacidad.

Autorizo la comunicación de mis datos a las empresas del Grupo para la remisión de información acerca de las actividades, servicios y soluciones empresariales.X

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.
Más información aquí.